Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Szállítási és fizetési információk

Fizetési módok:

- online bankkártyás fizetés: A kártyás fizetés a CIB Bank biztonságos szerverén keresztül történik. Az elfogadott bankkártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron

- banki előreutalás: Lehetőség van a megrendelés teljesítésére banki előreutalással is, amelyet a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni a megrendelő. A rendelés teljesítésére a Szolgáltató bankszámláján történő jóváírást követően kerül sor.

- utánvétes fizetés: A rendelés készpénzes fizetésére kizárólag a futárszolgálattal való szállítás esetén, a termék átvételekor, valamint Pick Pack Ponton való csomagátvételkor van lehetőség. 

 

Szállítási díjak:

Személyes átvétel esetén a Fittpharma átvevő ponton (8000 Székesfehérvár Móri út 16.) előre egyeztetett időpontban: ingyenes

Házhoz szállítás esetén:

 • 15000 Ft alatti megrendelésnél a házhoz szállítás díja: 1490.-
 • 15000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás: ingyenes

Pick Pack Ponton történő csomagátvétel esetén:

 • 8000 Ft alatti megrendelésnél: AKCIÓS 490.-
 • 8000 Ft feletti megrendelésnél: ingyenes

FoxPost csomagautomatából való csomagátvétel:

 • 8000 Ft alatti megrendelésnél: 690.-
 • 8000 Ft feletti megrendelésnél: ingyenes

Szállítási módok:

Jelenleg a webáruházunkban háromféle szállítási mód közül lehet választani:

- Házhozszállítás futárszolgálattal

- Pick Pack Ponton történő csomagátvétel

- FoxPost csomagautomatából való csomagátvétel

- Személyes átvétel: kizárólag előre egyeztetett időpontban, az átvételi ponton.

Átlagos szállítási határidők:

Raktáron lévő termékek esetében várhatóan 2-4 nap, raktáron nem lévő termékek esetében pedig 4-7 nap.

Bankkártyás vásárlással kapcsolatos információk:

A Fittpharma webáruház a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Fittpharma webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Fittpharma webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Fittpharma webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell a TLS titkosítást.

A vásárolt áru ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Fittpharma webáruházunkban!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

 • Olvassa el Fittpharma webáruház ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
 • Tanulmányozza át a Fittpharma webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
 • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
 • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
 • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
 • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja a TLS titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról

A TLS, a Transport Layer Security elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 256 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 256 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az TLS alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az TLS segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

 1. Ön a Fittpharma webáruház oldalán választja ki az árut melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
 2. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
 3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
 4. A fizetést követően Ön visszatér a Fittpharma webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

 

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Fittpharma webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

 

Keresés