Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Medistus antivirus lágypasztilla 10 db

1.890 Ft
1.320 Ft (1.039 Ft + ÁFA)
570 Ft
Az akció időtartama: 2021. 07. 01. - 2021. 09. 30.
Menny.:db
Elérhetőség: 1 db raktáron
Várható szállítás: 2021. szeptember 22.
Szállítási díj: 1.490 Ft

Természetes egészségvédelem fokozottan fertőzésveszélyes helyeken. A Medistus Antivirus lágypasztilla levédett hatóanyaga, a Kistosyn® 200, a benne levő polifenolokkal együtt egy védőréteget képez, amely a garat nyálkahártyán jelenik meg. Ez az akadály, fizikai (mechanikus) védelmet nyújt vírusok és baktériumok ellen, így meggátolja azok behatolását testünk sejtjeibe, valamint ezáltal azok szaporodását is. A fizikai hatásmechanizmusnak köszönhetően rezisztencia felépülése nem lehetséges.

Leírás

Amennyiben sikerül a vírusoknak és baktériumoknak a szervezet sejtjeihez hozzá-kapcsolódni, és ezzel együtt szaporodni, a kórokozók csökkentik a szervezet saját ellenálló képességét. A következmény: influenzás fertőzések (meghűlés) a hozzátartozó kísérő tünetekkel együtt, mint a nátha, rekedtség és köhögés, valamint általános fertőzések, amelyek a láz és a velejáró tünetek kiváltói.
 

A védelemért felelős növényi polifenolok a Medistus Antivirusban található Kistosyn® 200 kivonatban gazdagon vannak jelen. Ezek védőpajzsként szolgálnak a száj- és garat- nyálka-hártyán. Vírusok, baktériumok és más káros anyagok erről a fizikai akadályról egyszerűen lepattannak, feltéve, hogy a lágypasztillákat már megelőzésképpen, vagy az első torokkaparástól kezdve elkezdi használni, hogy a fenyegető fertőzést már az első jeltől fogva elhárítsa.

Kistosyn® 200 kivonat a benne levő polifenolokkal együtt egy védőréteget képez, amely a garat nyálkahártyán jelenik meg. Ez az akadály, fizikai (mechanikus) védelmet nyújt vírusok és baktériumok ellen, így meggátolja azok behatolását testünk sejtjeibe, valamint ezáltal azok szaporodását is. A fizikai hatásmechanizmusnak köszönhetően rezisztencia felépülése nem lehetséges.

Jellemzők:

  • védőréteget alkot
  • természetes akadályt képez
  • segít a megelőzésben
  • és az első tünettől kezdve
  • enyhíti a torokkaparást
  • és a száraz köhögést

Milyen esetekben lehet használni a Medistus Antivirus lágypasztillákat?

  • a garat- és szájnyálkahártya természetes védő funkciójának támogatására vírusos és bakteriális fertőzések ellen fizikai akadályképzés révén, az első torokkaparás megjelenésétől,
  • bármilyen eredetű fertőző és gyulladásos légúti megbetegedések megelőzésére, a garatnyálkahártyán kiépülő fizikai (mechanikai) akadályképzés által, torokkaparás és száraz köhögés enyhítésére.

Adagolás, a felhasználás módja:

  • Vírusos és bakteriális eredetű fokozott fertőzésveszély esetén.
  • Már az első torokkaparástól.

Felnőttek számára naponta 3-6 alkalommal javasolt a lágypasztilla lassú elszopogatása.

12 év feletti (és min. 25 kg testsúllyal rendelkező) gyermekek számára naponta 3 alkalommal javasolt a lágypasztilla lassú elszopogatása

6 év feletti gyermekeknek napi 1 lágypasztilla lassú elszopogatása javasolt.

Kisgyermekek számára fulladásveszélyt jelenthet a lágypasztilla, amennyiben a gyermek még nem képes biztonságosan elszopogatni azt. Ennek tekintetében kisgyermekek esetében fokozottan kell ügyelni a helyes használatra.

Amennyiben szájon át szed gyógyszert, úgy hagyjon 4 óra szünetet a gyógyszer és a Medistus® Antivirus bevétele között.

Amennyiben a kezelés megkezdését követő 2-3 napon belül nem tapasztal javulást, vagy a tünetek jelentősen erősödnek (mint pl. 38 fokos láz fellépése), forduljon kezelőorvosához.

Figyelmeztetés:

Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó.

Mellékhatások:
Semmilyen mellékhatás nem ismert.

Ellenjavallatok:
Semmilyen ellenjavallat nem ismert.

Gyógyszer kölcsönhatások:
A gyógyszer kölcsönhatások elkerülése érdekében kérjük, hogy gyógyszert 1-2 óra különbséggel szedjen be, vagy forduljon orvosához.

Kiszerelés és doboz tartalma:

Eredeti csomagolás 10 db lágypasztillával.

Összetevők:

Hatóanyag: gumiarábikum, Kistosyn® 200 kivonat
Egyéb összetevők:

maltit, szorbit, tisztított víz, aszkorbinsav, citromsav, aroma, növényi olaj, sztevia kivonat, borsmenta olaj Tartósítószert és színezéket nem tartalmaz. Cukor-, glutén- és laktózmentes. Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Orvostechnikai eszköz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.