Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Málnás joghurt

Nem kell hozzá más csak natúr joghurt, zabpehely, kevés méz és finom gurulós málna (persze mirelit málnával is tökéletesen működik, legtöbbször én is abból szoktam készíteni)

Általában előző este szoktam elkészíteni. Veszek egy jól záródó üveget vagy kapcsos műanyag dobozt, amelybe szórok körülbelül egy evőkanálnyi zabpelyhet, erre jöhet 1,5 dl natúr joghurt, majd a finom édes málna, amennyi jól esik és egy teáskanál méz. Ekkor megkavarom, de csak a málnás joghurtos réteget, hogy a zabpehely szépen egyben maradjon, egyelőre. Lezárom. Másnapra mikor előveszem, a zabpehely jól megszívja magát, a málnás-mézes-joghurtos rétegben az ízek pedig kellemesen összeérnek. Ekkor még egyszer összekavarom és kész!

Tartalomhoz tartozó címkék: receptek