Leírás
Gabijó lekvár Vaníliás erdei gyümölcs 240 g
Összetevők: szeder (27%), ribizli (27%), málna (26%), édesítőszer: (eritritol, steviol glikozidok), citromlé sűrítmény, zselésítő anyag: pektin, természetes vanília aroma.
100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült.
Cukormentes és csökkentett szénhidráttartalmú
Ennek a lekvárnak a különlegessége, hogy a benne található bogyósok beltartalmi tulajdonságainak köszönhetően a lekvár élelmi rostok forrása is, amellett, hogy hozzáadott cukor helyett* édesítőszereket, eritrtitolt és stevia kivonatot tartalmaz, így a hagyományos, cukorral készült lekvárokhoz képest, elfogyasztás után mérsékeltebb vércukorszint-emelkedést vált ki. Csökkentett energiatartalommal, csökkentett cukor-, és szénhidráttartalommal rendelkezik, így azok is fogyaszthatják, akik kerülik a hozzáadott cukor fogyasztását, vagy oda kell figyelniük a szénhidrátbevitelükre.
A Gabijó lekvárok tartósítószerek, állományjavítók és mesterséges aromák felhasználása nélkül készülnek.
Hogyan fogyaszd?
A vaníliás erdei gyümölcslekvárunk akár önmagában is kész desszertélmény lehet, de pompásan illik fagylaltokhoz, palacsintába, házilag készített, vaníliás túrókrém ízesítésére, piskótatekercsbe, de akár csak egy szelet, pirított kalácsot is képes teljesen új szintre emelni.
*A termék hozzáadott cukrot nem, de a gyümölcsökből eredő, természetes cukrokat tartalmaz.
Átlagos tápértékadatok 100g termékben |
100g termék RI* %-ban |
|
---|---|---|
Energia |
284 kJ / 68 kcal |
3% |
Zsír |
<0,5g |
1% |
amelyből telített zsírsavak |
<0,1g |
0% |
Szénhidrát |
29g |
11% |
amelyből cukrok |
6,5g |
7% |
Rost |
4,9g |
– |
Fehérje |
1,1g |
2% |
Só |
0,02g |
0% |
*RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig. (nap, hónap, év)
Tárolás: száraz, hűvös helyen
Felbontás után hűtve tárold, és 7 napon belül fogyaszd el!