Leírás
Összetevők: kajszibarack (80%), édesítőszer: (eritritol, szteviol glikozidok), citromlé sűrítmény, mandula (1%), zselésítő anyag: pektin.
100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült.
Cukormentes és csökkentett szénhidráttartalmú
A mandulával dúsított baracklekvár amellett, hogy különlegesen harmonikus és kényeztető ízzel rendelkezik, cukor hozzáadása nélkül*, édesítőszerekkel készült. A felhasznált eritrit és stevia kivonat, kalóriamentes, hasznosuló szénhidrátot nem tartalmazó édesítőanyagok, amelyek lehetővé teszik, hogy a lekvár, a hagyományos, cukorral készült lekvárokhoz képest fogyasztás után mérsékeltebb vércukorszint-emelkedést váltson ki. Így azok is jó szívvel fogyaszthatják, akiknek ügyelniük kell a szénhidrátbevitelükre.
Tudtad, hogy a lekvár tartósítószert sem tartalmaz? Sűrítésre pektint használnak, amely egy, a gyümölcsökben természetes módon is megtalálható rostféle, így egyéb, hozzáadott állományjavítóra sincs szükség, ahogy aromák helyett is csak a kiváló, és legízletesebb gyümölcsök zamatát találod az üvegekben.
Hogyan fogyaszd?
A mandulás baracklekvár igazi ínyencség, ami tökéletesen kiemeli mandulás sütemények, desszertek ízét, de minden olyan édességhez is ajánljuk, amelyet baracklekvárral ennénk.
*A termék hozzáadott cukrot nem, de a gyümölcsökből eredő, természetes cukrokat tartalmaz.
Átlagos tápértékadatok 100g termékben |
100g termék RI* %-ban |
|
---|---|---|
Energia |
240 kJ / 57 kcal |
3% |
Zsír |
<0,9g |
1% |
amelyből telített zsírsavak |
<0,09g |
0% |
Szénhidrát |
25g |
10% |
amelyből cukrok |
8g |
9% |
Rost |
2,3g |
– |
Fehérje |
1,4g |
3% |
Só |
0,02g |
0% |
*RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig. (nap, hónap, év)
Tárolás: száraz, hűvös helyen
Felbontás után hűtve tárold, és 7 napon belül fogyaszd el!