Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

„Az élet megy tovább!”

A történelem és a mostani közegészségügyi helyzetet is két dolgot tesz világossá számunkra.
 

  1. Mozgás= Élet. Amióta élet van ezen a bolygón, ez a végtelenül egyszerű képlet eldönt(heti) a sorsunkat. Aki a bajban megáll, magába roskad, sajnálkozik, saját testét és lelkét fertőzi meg a tétlenséggel. A szervezet fittségének, ha úgy tetszik az immunrendszerünk egyik alapköve a mozgás. Nem mellesleg a káros külső-, és belső stressz eltüntetésének is ez a legbiztosabb módszere a gyógyszerek helyett! 
  2. Testünk és lelkünk egészsége csak egy ideiglenes állapot! Kinek hosszabb, kinek rövidebb ideig tart, de mindenképpen múlandó dolog.  Ezért az egészség megőrzésére tett mindennapos erőfeszítéseink-bár lehet, hogy nem látványosak és nem mindig azonnal érződik hatásuk- kulcsfontosságúak az életminőség és életerő szempontjából. Miért is fontos ez? Sokan azt hiszik, hogy ha pl. fiatal tiniként rengeteget esznek, és nem híznak el, akkor ez örökké így marad. Pedig ez csak hiú ábránd! A koronavírus kapcsán, elemezve a hazai népegészségügyi és mentálhigiénés állapotot, bizony sokak számára vált egyértelművé, hogy az egészségkultúránk, alkalmazkodó-képességünk finoman szólva is gyerekcipőben jár. A kényszer, bizony nagy úr, rá kellett jönni az embereknek, hogy a személyes higiéné mellett a minőségi táplálkozás ÉS táplálék-kiegészítés is fontos része kell, hogy legyen a mindennapoknak.

Ha már táplálék-kiegészítés, akkor úgy illik, hogy egy többszörös az ironman is az alapoknál, sokéves, személyes tapasztalataival kezdje. Megállíthatatlanul tavasz van, a szervezet roborálása, felkészítése a fizikailag is aktívabb időszakra kell, hogy legyen a kiindulópont. Régóta a kedvencem és megbízható társam az IRON VITAL F, mely nagy mennyiségű vasat, (Fe(ll)-glükonát formájában) tartalmaz, ami legfontosabb nyomelemünk is egyben. Magas vastartalma mellett, természetes gyümölcsös íze miatt is szeretem. Felszívódásához a benne lévő megemelt C-vitamin, a vérképzéshez pedig B6 és B12 vitamin járul hozzá.

Értékes támogatója ez a termék az egészségnek. Alkalmazható terhesség és szoptatás ideje alatt is. Vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják.

Sokaknak a rendszeres sportolás sem megy zökkenőmentesen, vagy éppen kezdésként túl sok, túl intenzív edzést vállalva, erős fáradtsággal és nyomott hangulattal küszködve maradnak távol a következő napi testmozgástól. Nekik, de akár egy fárasztó munkanap után, bárkinek egy frissítő alternatíva lehet, a több gyógynövény hatóanyagot is tartalmazó, ALLGA SAN Törpefenyőolaj bedörzsölő.
A regenerálás másik, jól ismert terméke és személyes kedvencem a BIOFREEZE gél és roll-on, melyek az abszolút sportolás utáni hűsítés és fájdalom csillapítás hatékony eszközei. A nyári, több órás állóképességi viadalokon, bizony többször előfordul a hőguta közeli állapot, bármilyen jól is hűsítjük magunkat verseny közben. Ezért a testhő és folyadékterek gyors helyreállását segítve, a célbaérés után fél órával már bekenem a lábaim teljes egészében a géllel és percek múlva már érezhető is a sejtek mélyéig hatoló, jótékonyan ható, gyulladáscsökkentő hideg érzés. Kicsit olyan mintha egy hegyi patakban állnál. Elsőre furcsa, ráz a hideg, de nem kell sok idő és sokkal frissebbnek érezheted magad!

Fontos, hogy tájékozódj, kérd ki orvosod, gyógyszerészed véleményét a termékek használata előtt. A jól megválasztott, rendszeresen alkalmazott táplálék-kiegészítők és regenerációt elősegítő készítmények nagyban segíthetik az optimális sportteljesítményt, de a megbízható társaink lehetnek a fárasztó hétköznapok leküzdésében is. Bárhogy is döntünk, az élet megy tovább! Velünk, vagy nélkülünk, de megy tovább, ezért hatékony segítséggel érdemes felvérteznünk magunkat!

Janota Zoltán

16xironman

állóképességi szakértő, terméktesztelő

Tartalomhoz tartozó címkék: sport